dječji vrtić čarobna kućica

Programi i grupe
Upisi traju!

Jaslice

Jaslički uzrast djece posebno zahtjeva pravilnu njegu tijekom dana. Njega jasličara obuhvaća dovoljan broj presvlačenja uz poštivanje djetetovih navika i želja roditelja. Posebno brinemo i zalažemo se za održavanje istih jer samo zajednička briga i djelovanje vrtića kao dodatnog člana obitelji, dovodi do sretnog i zadovoljnog djeteta i roditelja. Ništa nam nije problem kada su u pitanju naši Pužići.

Jaslice

Jaslički uzrast djece posebno zahtjeva pravilnu njegu tijekom dana. Njega jasličara obuhvaća dovoljan broj presvlačenja uz poštivanje djetetovih navika i želja roditelja. Posebno brinemo i zalažemo se za održavanje istih jer samo zajednička briga i djelovanje vrtića kao dodatnog člana obitelji, dovodi do sretnog i zadovoljnog djeteta i roditelja. Ništa nam nije problem kada su u pitanju naši Pužići.

vrtićka grupa

„Naš program“ je kroz igru, učenje, druženje postići sretno, veselo, zdravo, razigrano dijete, da Čarobnom kućicom odzvanja dječji smijeh. Dijete i roditelji vrtić moraju doživjeti kao sigurno i ugodno mjesto. Mjesto, gdje će Vaše dijete upoznati drugu djecu, steći prve prijatelje, naučiti puuuno važnih i zanimljivih stvari, maksimalno se osamostaliti i razviti svoje sposobnosti, a sve to uz veliku podršku i suradnju vrtića i roditelja. Uz aktivnosti i sadržaje primjerene dobi, interesu i mogućnostima, te educirane i motivirane odgajatelje, uspjeh i zadovoljstvo je zagarantirano, a sve to na svježem, skoro, planinskom zraku. I taj zrak maksimalno iskorištavamo. Ukoliko vremenski uvjeti ne dozvoljavaju izlazak u park, djeca borave na natkrivenoj, prostranoj terasi.
upisi

Upisi su u tijeku!

Vrlo nam je bitno da u vrtiću uvijek ima dovoljno mjesta kako bi mogli pružiti kvalitetnu uslugu Vama i Vašem djetetu! Trenutno su upisi u tijeku i možete nas kontaktirati putem našeg kontakta

Na upite odgovaramo unutar radnog vremena, svakim danom od 06-20h! Veselimo se suradnji!

01.

Početni kontakt – putem emaila ili telefona!

02.

Prikupljanje i potpisivanje dokumentacije koju možete pronaći na našem kontakt – info centru!

03.

Sastanak i upoznavanje te prikupljanje dodatnih informacija o zdravlju, prehrani i navikama!

d

bitne informacije

Dječji vrtić i jaslice

Donosimo Vam sve naše usluge i mogućnosti koje pruža Dječji vrtić Čarobna kućica

PREHRANA

Pravilna prehrana je preduvjet pravilnog razvoja dječjeg organizma te također prevencija prekomjerne težine i rane pojave karijesa. Prilagođena je uzrastu količinom, sastavom i oblikom.
Djeca u vrtiću provode velik dio dana pa stoga prehrana mora biti usklađena s njihovim potrebama.
U pravilu imaju četiri osnovna obroka: doručak, voćnu užinu, ručak i mliječnu užinu. Ta četiri obroka najčešće se tijekom dana razvuku na pet ili više, uključujući užine za dežurne grupe.

Prednost dajemo piletini, puretini i junetini, ribi, žitaricama (zob, ječam, proso, pir), maslacu i marmeladama s manje šećera, domaćim kolačima (bez jaja i mlijeka) i kompotima, tamnom kruhu, smeđem šećeru i steviji. Voda, kao jedan od najvažnijih elemenata u prehrani djece, ponuđena je cijelo vrijeme boravka u vrtiću. Na izbor imaju i čaj i svježe voćne sokove.

Djeci s individualnim potrebama, u jelovnik uvrštavamo namirnice koje su njima prihvatljive. Prehrana djece u vrtiću utvrđuje se propisom koji donosi ministar nadležan za zdravstvo uz suglasnost ministra nadležnog za obrazovanje. O primjeni propisa o prehrani, vrsti i sastavu obroka i planiranju prehrane u dječjem vrtiću brine se viša medicinska sestra i dipl.nutricionist. Pri sastavljanju jelovnika rado prihvaćamo sugestije roditelja.

NE ZABORAVITE DA VI PREDSTAVLJATE NAJBOLJI PRIMJER SVOME DJETETU – NEKA ZDRAVE NAVIKE U PREHRANI I DOVOLJNO TJELESNE AKTIVNOSTI, TE BORAVAK NA SVJEŽEM ZRAKU BUDU SVAKODNEVNI DIO ŽIVOTA VAŠE OBITELJI.

R

Engleski jezik

Program ranog učenja engleskog jezika integriran u redoviti program

R

Profesionalna podrška

Zdrava prehrana uz savjete nutricionista
R

Pristup djeci

  • Male grupe
  • Individualan pristup
  • Topla obiteljska atmosfera
R

Tjelesna aktivnost

  • Svakodnevna tjelovježba

Kontakt centar

Svakim danom od 06-20h stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja!