OBAVEZNA PRIJAVA ZA SUDJELOVANJE NA PREDAVANJU
https://bit.ly/familylabprijava

Europski dom Zagreb, Europski pokret Hrvatska i Familylab Hrvatska pozivaju Vas na predavanje pod nazivom Roditeljstvo u zahtjevnim vremenima.

Na ovom zoom susretu govorit ćemo o djeci, roditeljima i roditeljstvu koje je inače, kada nam je život najugodniji i najmirniji, samo po sebi puno izazova.
Već se neko vrijeme suočavamo s društvenim, obiteljskim i osobnim krizama kao posljedicama pandemije i potresa. U okviru ovih događaja živimo pod neuobičajenim okolnostima na koje se polako i navikavamo (npr. nametnute stroge mjere i pravila življenja i sada njihovo popuštanje). Životi su nam se zbog toga značajno izmijenili, a pred roditeljima danas nisu samo uobičajeni roditeljski izazovi.
Mnogi roditelji, djeca, mladi kao i stariji članovi obitelji su prošli i prolaze kroz izniman stres te se danas nose s mnogo većim pitanjima, promišljanjima i poteškoćama o kojima do nedavno možda uopće nisu niti razmišljali. Sam po sebi cijeli taj proces je zahtjevan, ali može biti i konstruktivan i pokazati nam jednu drugu stranu života.
Stoga, ako Vas zanima tema roditeljstva, pozivamo Vas da nam se pridružite na našem susretu na kojem ćemo govoriti o specifičnosti roditeljstva u zahtjevnim vremenima u kojima živimo i omogućiti razgovor kroz pitanja i odgovore u svrhu pružanja podrške roditeljima i svim zainteresiranim sudionicima.
Na predavanju će sudjelovati gđa Dušanka Kosanović, psihologinja, obiteljski terapeut, voditeljica Familylabove edukacije za pedagoške djelatnike Od poslušnosti do odgovornosti – razvoj kompetencija u pedagoškim odnosima.

Očekujemo Vas dana 20. (SRIJEDA) svibnja 2020. u 18.00 sati preko Zoom aplikacije. Kako biste prisustvovali predavanju potrebno je da se prijavite putem PRIJAVNICE, a nakon prijave dobiti ćete link preko kojega možete interaktivno sudjelovati u predavanju.

Radujemo se Vašem dolasku

https://www.facebook.com/events/933882987031912